PONUDA SCHNEIDER OLOVAKA

Schneider je vodeći međunarodni brand pisaćeg pribora. Karakterizira ga kvaliteta, udobnost pisanja, dizajn i prikaldnost za svakodnevnu uporabu. Naši proizvodi nisu luksuzni, a ni “jeftini”: Naše olovke su kvalitetne, funkcionalne i pouzdane u uporabi. Stremimo proizvesti najbolji mogući proizvod za svakodnevnu rutinu. Svjesni smo važnosti odgovornosti za zajednicu zato je održivost princip kojim se vodimo kod proizvodnje i prodaje. Nositelji smo certifikata EMAS. Kvaliteta i dugotrajan život naših olovaka je doprinos održivosti. Da bi bili sigurni da je svaki detalj proizvodnog procesa usmjeren prema održivosti i kvaliteti sve je proizvedeno isključivo u Njemačkoj. 6 od 10 najprodavanijih olovaka u Njemačkoj je proizveo Schneider. Schneider je proglašen brandom stoljeća u Njemačkoj.

SCHNEIDER KONFIGURATOR

Koristeći Schneider konfigurator birate između velikog broja vrhunskih olovaka uređujući svaki detalj prema Vašim željama.
Stvorite idealnu promociju
Vašeg poslovnog projekta sadašnjim i budućim klijentima.

Usluge tiska i dizajna, ponuda poslovnih darova i promotivnih artikala, sportske nagrade i priznanja, print na tekstil, izrada pečata.

 

tel.: +385 (0) 47 638 813
tel.: +385 (0) 91 604 6413
e-mail: maing@maing.hr