O nama

MAING je osnovan 1997. godine sa ciljem da postanemo vaš pouzdan partner na području promotivnih artikala i poslovnih darova. Ozbiljnim, iskrenim i osobnim pristupom svakom klijentu razvili smo se u vodeću tvrtku u svojoj struci na području Republike Hrvatske.

Surađujući sa najvećim svjetskim proizvođačima i dobavljačima promotivnih poklona, našim klijentima smo omogućili dostupnost svih artikala koji su im potrebni za promociju njihove tvrtke. Čestim ulaganjem u tehnologiju tiska idemo u korak sa najnovijim dostignućima. Vaš logotip tiskamo sa vlastitim strojevima što nam omogućuje brzinu reakcije i kratak rok isporuke. Naš entuzijazam je prepoznat i van naših granica. Tako smo 2013. godine dobili povjerenje vodećeg svjetskog proizvođača pisaćeg pribora “Schneider” da ih zastupamo na hrvatskom tržištu.

Ulaganjem u sebe, pronalaženjem novih i zanimljivih proizvoda stalno obogaćujemo našu ponudu. Slušajući vaše ideje u mogućnosti smo razviti i izraditi potpuno osoban i jedinstven proizvod koji će vašoj tvrtci dati novu dimenziju. Ne postoji zahtjev na koji nismo u stanju kvalitetno odgovoriti. Kontaktirajući Maing odlučili ste sebi uštedjeti vrijeme, kod nas ćete pronaći sve na jednom mjestu.

Veselimo se vašem pozivu
Vaš MAING

Usluge tiska i dizajna, ponuda poslovnih darova i promotivnih artikala, sportske nagrade i priznanja, print na tekstil, izrada pečata.

 

tel.: +385 (0) 47 638 813
tel.: +385 (0) 91 604 6413
e-mail: maing@maing.hr